Follow:
MAD, DRIKKE & OPSKRIFTER

WHAT I EAT IN A DAY #3

Morgenmad: Røræg med kylling og cherrytomater + vand.

Formiddag: Tre gulerødder + vand.

Frokost: En skive rugbrød med fetaost og kylling, en tomat, en avokado, tre gulerødder og agurk + vand.

Eftermiddag: En banan + vand.

Aftensmad: To gourmetpølser og broccolisalat (se min opskrift HER) + vand.

Aftensnack: Jordbær med sødmælk.

Det virkede til I godt kunne lide de her “hvad-jeg-spiser-på-en-dag” indlæg, så her er endnu et. Sådan så min mad ud en dag i sidste uge. Jeg forsøger at undgå sukker og hurtige kulhydrater for at fremme fertiliteten. Har efterhånden levet en måned uden ris, pasta, kartofler, hvidt brød. Jeg har heller ikke spist slik, chips, is, kage osv. – jeg håber det har en god effekt på kroppen – men hold op jeg har lyst til snolder!

RELATEREDE INDLÆG

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Ida

  HVor ligner det nogle dejlig sunde ting og dejligt med en masse friske farver 🙂

  12. april 2017 at 06:11
 • Reply Eline Tychsen

  Du er så god og sund 😀 Kan jeg komme i lærer?

  12. april 2017 at 13:46
 • Leave a Reply