Follow:
SKØNHED & PLEJE

SORRY MOM

Jeg har testet tattoo lotion + balm fra Sorry Mom. Det er et helt nyt dansk mærke og det har lige vundet “Årets Niche Produkt” ved Danish Beauty Awards. Produkterne er til tatoveringer, hvad enten de er nye eller gamle. Jeg har både fået en lotion og en balm.

Balmen er ideel til nye tatoveringer. “Den har til formål at genopbygge og regenerere huden hurtigere end den normalt selv ville kunne. Salven virker helende og fugtgivende på huden, og skaber således de bedste forhold for at undgå sårskorper og dannelse af arvæv, der ellers ville dæmpe tatoveringens fremtoning”.
Lotionen er en fugtighedscreme og passer godt til “ældre” tatoveringer.  “Sikre at farverne og omridset på tatoveringer forbliver skarpe og ikke falmer. Ønsker man at smøre sin tatovering ind, for at fremhæve de kunstneriske detaljer, er Tattoo Lotion et glimrende alternativ til fedtende salver, efter tatoveringen er helet helt”.

Jeg har brugt lotionen på mine ældre tatoveringer og synes tydeligt at man kan se en forskel. Den sorte farve bliver mere “sort” og knap så mat som før. Jeg har længe ledt efter sådan et produkt! Balmen vil jeg glæde mig til at prøve når jeg skal have lavet nogle nye tatoveringer!

Begge produkter er helt uden parfume og parabener og er i øvrigt ikke blevet testet på dyr (noget jeg sætter stor pris på). De koster 149,- for balm og 129,- for lotion. Produkterne kan købes HER! (Produkterne er modtaget af billigvoks.dk). 

RELATEREDE INDLÆG

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Camilla // Colombe de la paix

  Det er ret smart med den der lotion til ældre tatoveringer, hvis det virker 🙂 Det kunne være man skulle prøve den af på et tidspunkt. Prisen er i hvert fald helt okay.

  7. maj 2014 at 11:51
 • Reply Gittemary

  SUper cool! Det vil jeg helt klart prøve!

  Knus!

  7. maj 2014 at 15:57
 • Reply Michelle Pedersen

  Hmm, lyder smart, måske man skulle prøve det, når du nu skriver du kan se foreskel!! 😉

  -http://imaginelifeandfashion.blogspot.dk

  7. maj 2014 at 18:27
 • Reply Sanne Nørbjerg

  Ej hvor lækkert! Mine tatoveringer kunne godt bruge lidt forkælelse 😀

  7. maj 2014 at 20:08
 • Reply Louise Lykke

  Ej hvor smart med den lotion til ældre tatoveringer! Ikke at jeg har nogle selv, haha. Men det er da virkelig fedt hvis en tatovering kan holde sig flottere og skarpere længere 😀

  – Knus <3
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  7. maj 2014 at 21:35
 • Reply Camilla - Cfashion

  Fedt at det virker, sådan nogle gamle falmede tatoveringer er altså ikke så flotte 🙁
  Jeg er så vild med din my tatoo 😉
  /Camilla

  7. maj 2014 at 23:10
 • Leave a Reply