Follow:
FOTOGRAFERING

SMUKKE SKIVE #3

Nyder I påsken? Det gør jeg. Vi havde besøg af min niece til overnatning onsdag-torsdag. Vi var blandt andet i biografen og se Dyrene i Hakkebakkeskoven (sød film med et sødt budskab!), ellers var vi på legepladsen, gik nogle ture og fik set en masse tegnefilm. Det var så hyggeligt.

I går var vi inviteret til påsketapas hos min søster – jeg elsker tapas og der var disket op med en masse lækkerier! Dagen i dag bruges på sofaen efter en lang gåtur i skoven hvor skovbunden var fuld af smukke anemoner. I morgen skal Birk og jeg være sammen med hans mor og papfar. Vi skal spise frokost, på museum og spise aftensmad sammen. Søndag står den på påskefrokost hos min mor & papfar og på mandag skal vi til fødselsdag hos Birks søster. Så kalenderen er ret godt fyldt op, pyyyyh. Har I mange planer her i påsken?

RELATEREDE INDLÆG

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Ida

  Sikke en masse skønne påskeplaner I har 🙂
  Jeg er i sommerhus hos mine forældre sammen med lillebror, kæreste og datter. Så vi får hygget til Bamse og Kylling og dasnset.

  15. april 2017 at 18:02
 • Reply Eline Tychsen

  Årh det lyder som en hyggelig påske ☺❤ Vi har (heldigvis) ikke så mange planer. Vi nyder bare ferien sammen ❤☺

  15. april 2017 at 21:28
 • Reply Nikki Lund

  Det lyder virkelig som om, I har haft en skøn påske! Jeg har de største ting overstået og håber nu bare på at kunne få slappet lidt af, inden jeg skal arbejde igen 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  16. april 2017 at 09:51
 • Leave a Reply