Follow:
FOTOGRAFERING

SMUKKE SKIVE #2

For et par uger siden gik Birk og jeg en tur og fandt denne fine regnbuebro. Jeg synes den er så fin med alle farverne, så jeg var nødt til at tage en masse billeder af den. Vi har efterhånden fundet rigtig mange pæne steder her i Skive, så mon ikke der kommer en masse “Smukke Skive” indlæg i fremtiden.

RELATEREDE INDLÆG

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply kathrine

  Uh hvor er det altså bare smukt, må ud og kigge hvad Hjørring bringer! :).

  God weekend <3
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  7. april 2017 at 21:39
 • Reply Camilla Cecilie

  Hvor er den fin! Den minder mig om et regnbuefarvet fodgængerfelt på Key West, som jeg gik over sidste sommer. Desværre fik jeg ikke noget billede, men jeg tænker det kan Googles 😉 god weekend til jer begge <3

  7. april 2017 at 23:17
 • Reply Ida

  Hvor ser det hyggeligt ud 🙂

  8. april 2017 at 10:04
 • Reply Louise

  Hvor er den fin! Det er fedt, når man endelig får taget sig sammen til at gå på opdagelse i Danmark. Det er jeg i hvert fald for dårlig til😅

  http://www.moderngirl.dk

  10. april 2017 at 00:57
 • Leave a Reply