Follow:
TV, FILM & MUSIK

SERIEANBEFALING / DØDE PIGER LYVER IKKE

Jeg vil lige anbefale jer at se “Døde piger lyver ikke” hvis ikke I allerede har set den. Hold op en god og meget akutuel serie, som tager fokus på nogle emner som mobning, voldtægt, stoffer, slutshaming mm.

Serien handler om den unge Hannah Baker der begår selvmord. Inden hendes død har hun optaget 13 kassettebånd med 13 grunde til hvorfor hun har taget sit eget liv. Båndende sendes til de personer der er ansvarlige og en masse hemmeligheder afsløres.

Læs også: Serieanbefaling / Stranger Things

Jeg synes serien er vildt spændende og jeg fik set alle afsnit på ingen tid. Man sidder med en klump i halsen fordi det så nemt kunne ske i virkeligheden. Der er helt sikkert mange skæbner der er endt på den måde pga. mobning. Alle burde se serien og se hvad mobning kan gøre ved folk. En klar anbefaling herfra! Der er 13 afsnit og de kan ses på Netflix. Serien er baseret på en roman, som jeg bliver nødt til at læse. Har I læst bogen eller set serien?

RELATEREDE INDLÆG

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Camilla

  Jeg så serien i sidste uge, og kan kun erklære mig enig. Den er så god! Overvejer lidt at læse bogen også (:
  Camilla | http://cammi.dk

  10. april 2017 at 17:17
 • Reply Ida

  Godt du mindede mig om, at den er startet. Den skal så meget ses ! 🙂

  10. april 2017 at 18:09
 • Reply Isabella Pernille

  Den har jeg faktisk tænkt mig at jeg skulle i gang med, når jeg er færdig med den jeg lige er ved at se. Så godt at høre at den er værd at se 🙂

  11. april 2017 at 08:52
 • Reply Rikke Sunds / Søndagshjerte

  Tak for tippet – jeg er stadig igang, det går lidt langsomt når Frej og jeg skal blive enige, og han ikke gider se serien! 🙂

  11. april 2017 at 18:42
 • Reply Louise

  Jeg så serien var kommet og blev vildt spændt! Jeg læste bogen for år tilbage og syntes den var så god. Jeg skal helt sikkert se serien, selvom bogen oftest er bedre 😉

  http://www.moderngirl.dk

  12. april 2017 at 11:48
 • Leave a Reply