Follow:
MAD, DRIKKE & OPSKRIFTER

OPSKRIFT / MORS BROCCOLI SALAT

Min mors broccolisalat er den bedste – hun koger eller damper nemlig ikke broccolien, som rigtig mange andre gør, når de skal lave denne salat. Der findes ikke noget værre (hvis du spørger mig) end kogte broccoli. Jeg forstår ikke, hvorfor man vil have bløde grønsager der smager af prut, når rå broccoli er SÅ lækkert – super god smag og masser af bid i.

Nå, men jeg ville lige dele opskriften her med jer, den er nemlig såååå lækker! Jeg putter dog ikke rosiner i, ligesom min mor gør, da jeg ikke kan fordrage rosiner “rosiner er en tragisk historie om vindruer der kunne være blevet til vin” ;–) Opskriften her er til ca. 4 personer.

Du skal bruge:
– 2 broccoli
– 250 gram solsikke kerner
– 3 halvstore rødløg
– En halv bøtte mirakelwhip
– 2 pakker bacon i tern

Fremgangsmåde:
Steg bacon ternene sprøde på en pande, imens du skyller broccoliene og skærer dem i små buske. Bagefter hakkes rødløg i fine tern. Bland broccoli buske, rødløg, solsikkekerner og afkølede bacontern sammen i en skål og vend til sidst det hele med mirakelwhip. Jeg bruger ca. en halv bøtte, det er lige tilpas. Kan ikke lide det hvis der er for meget “snask”, men man kan selvfølgelig selv, regulere hvor meget man putter i. Bon appetit.

RELATEREDE INDLÆG

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Katrine Guldbæk

  Det er også en af mine ynglings salater 🙂

  10. august 2015 at 17:01
 • Reply Blue Ducklings

  Der er intet bedre end mors hjemmelavede broccoli salat.
  Knus http://www.blueducklings.wordpress.com

  10. august 2015 at 18:11
 • Reply Amalie Fernande

  Jeg elsker broccoli salat, må prøve at lave den uden at dampe broccolien så 😉

  http://www.amaliefernande.dk

  11. august 2015 at 07:55
 • Reply Frederikke S

  Ej hvor ser det lækkert ud!

  http://www.frederikkes.com

  11. august 2015 at 20:46
 • Leave a Reply