Follow:
TV, FILM & MUSIK

LIDT AT LØBE TIL…

(Billederne er fundet på Pinterest)

Jeg vil lige dele min nuværende løbe playlist med jer. Jeg elsker at høre musik og der er altid skruet godt op for lyden. Jeg synes virkelig at det er motiverende og det giver bare ekstra energi, når man er afsted. Smid endelig en kommentar med gode “løbenumre” – det er altid godt med lidt nyt inspiration!!

1. Basim – Cliche Love Song: Den er altså virkelig god at løbe til. Hver gang jeg kommer til denne sang, får jeg lige et ekstra energiboost.

2. SAVEUS – Levitate Me: Det er mest omkvæddet i denne sang der er fedt at løbe til, føler lidt jeg er med i en film eller reklame for løb, når jeg kommer til omkvæddet, haha!

3. Justin Bieber – Sorry: Eeeeelsker denne sang og den har et stille og rolig tempo til løb. Især omkvæddet er lækkert og kan ikke lade være med at synge med, selvom jeg er ved at dø af luftmangel :–D

4. Christina Aguilera – Candyman: Er vild med rytmen i denne sang og bliver i SÅ godt humør når den spiller i mine ører.

5. Christina Aguilera – Ain’t No Other Man: Ligesom forrige Christina Aguilera sang, har denne en skøn rytme og man kan ikke lade være med at rocke lidt ekstra på løbeturen.

6. Austin Mahone – Mmh Yeah: Seriøst, elsker den her sang haha. Den gør mig glad og den giver ekstra energi.

7. One Direction – What Makes You Beautiful: Hæhæ, denne sang er også bare skøn at løbe til og kan ikke lade være med at synge med. Særligt omkvæddet giver et ekstra boost af energi i benene.

8. Mark Ronson & Bruno Mars – Uptown Funk: Bliver så glad, glad, glad når denne sang kommer på. Den har et godt tempo og en skøn rytme.

9. Lady Gaga – Applause: Er jo kæmpe Lady Gaga fan og denne sang er perfekt at løbe til.

10. Iggy Azalea – Fancy: Jeg er vild med denne sang. Rytmen i sangen er helt genialt og føler mig total hardcore til denne sang, hah LOL.

11. Ray Charles – Hit The Road Jack: Drømmer mig lidt ind i Mad Men universet til denne sang og skal beherske mig for, ikke at knipse løs når der løbes til denne. Tempoet og takten er helt perfekt til løb.

12. Twenty One Pilots – Stressed Out: Er blevet helt vild med denne sang. Tempoet er ikke vildt hurtigt, men stille og roligt og det gør faktisk ikke noget. Man kan rigtig få lov til at tømme hovedet til denne sang. MEGA god sang i øvrigt.

13. Survivor – Eye Of The Tiger: Føler mig så cool og leger lidt at jeg er en berømt bokser, der er på vej ind i ringen, hahaha!

14. Pirates Of The Caribbean – Theme Song: Har altid elsket tema sangen til de film. Får en helt bestemt følelse i kroppen, som er svær at beskrive, når jeg hører nummeret.

15. Aron Chupa – Albatraoz: Har altid HADET (og gør det egentlig stadig) denne sang, men den er faktisk ret god at løbe til – i hvert fald omkvæddet er der knald på ;–)

16. L.I.G.A – Skylder Dig Ik’ Noget: Der er et godt tempo på sangen og så er den bare rar! Man bliver glad, selvom teksten handler om utroskab. Det er svært at lade være med at synge med på den.

17. Echosmith – Cool Kids: Elsker denne sang! Tempoet er fint at løbe til og melodien er god.

18. Kenny Loggins – Footloose: Har et helt specielt forhold til denne sang – jeg har nemlig danset ret meget til den og har endda ødelagt et par bukser, fordi filmens dansemoves altid skal fyrres af ;–) Elsker sangen og den er god at løbe til.

RELATEREDE INDLÆG

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Rikke Sunds

  Jeg er vild med at løbe til Ásgeir, blandt andre hans numre “Kings and cross”, “Torrent” og “Going home” 😀

  27. januar 2016 at 07:37
 • Reply BY STERUP

  Tak for lidt nye tips til min playliste 😉
  Det var tiltrængt!

  http://www.bysterup.dk

  27. januar 2016 at 12:05
 • Reply Isabella Pernille

  Nu løber jeg ikke selv, og jeg hører ikke musik når jeg træner i fitness. Der er radioen alligevel så høj, at jeg sagtens kan klare mig med det 😛

  Men altid rart med inspiration til nyt musik 😀

  28. januar 2016 at 06:20
 • Leave a Reply