Follow:
MAD, DRIKKE & OPSKRIFTER

MERMAIDS VINGUMMIER

Jeg har testet lækre vingummier fra Mermaids. Vingummierne er lavet med naturlige råvarer og uden kunstige smags- eller farvestoffer og er uden gluten. Gourmetvingummierne kommer fra Bornholm og er inspireret af H.C. Andersens eventyr “Den lille Havfrue”. Der er 7 varianter:

Himmelens Stjerner er bløde, saftige vingummier sødet med æble, solbær eller hyldeblomst og rullet i sukkerkrystaller.

Koraller er aflange vingummier i forskellige tykkelser og længder. De er bløde og lækre, men der er stadigvæk lidt at gumle på. Korallerne er smagt til med stikkelsbær, hyldeblomst og rabarber.

Mermaid Kisses er klassiske jelly beans, har en glat overflade, og er bløde og lidt seje indeni. Mermaid’s jelly beans er smagt til med naturlige aromaer og æblesaft og har de fineste pastelfarvede nuancer af gul og rosa.

Muslingeskaller har en klassisk nordisk smag og en lækker, lidt kraftigere tekstur end de øvrige Mermaid’s varianter. Vingummierne er smagt til med tranebær, æble og hyldeblomst.

Hjerter af Guld er sødet med jordbær, og har en fin sødmefuld smag og en super blød konsistens. Hjerter af Guld er fremstillet på tang.

Morgenrøde er seje, små vingummier fremstillet på majsmel frem for gelatine, og smagt til med hindbær, brombær og morbær. (Min favorit).

Menneskelykke har en lidt kraftigere tekstur og er smagt til med rom, whisky og rødvin. Vingummierne indeholder ikke alkohol. B’s papfar og parbror fik lov til at teste disse. De var dog ikke synderligt begejstrede.

Stort set alle sammen nogle rigtig gode vingummi – synes det er skønt med noget slik uden en masse farvestoffer og E-numre i sig. Har I smagt noget fra Mermaids? (Vingummierne er modtaget som gave – i samarbejde med Mermaids).

RELATEREDE INDLÆG

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Liselotte / Everyday Couture

  Ej nej nej Stine!!!
  De ser jo alt for lækkert ud 😛

  / Liselotte

  5. maj 2015 at 09:41
 • Reply Camilla Julie

  Ej, hvor er det sjovt – jeg arbejder hos et firma der hedder Mermaid A/S 😉
  Hvor ser de bare super fine ud!

  http://camillajulie.dk/

  5. maj 2015 at 12:04
 • Reply Chau

  Mums de ser lækre ud og lyder som om de smager godt. Lige noget for mig og sønnike.

  /Chau

  5. maj 2015 at 18:06
 • Leave a Reply