Follow:
SKØNHED & PLEJE

MARIA NILA

Jeg er vild med Maria Nila. Maria Nila er et svensk brand der laver 100% veganske og miljøvenlige pleje- og stylingprodukter til håret. Jeg har testet hårkuren Head & Hair Heal Masque som er en anti-inflammatorisk hårkur. Den forebygger og behandler skæl og er derudover god til en irriteret hovedbund. Hårkuren har en stimulerende effekt som er med til at øge hårvæksten og modvirker for tidlig hårtab. Hårkuren påføres både i hovedbund og i længderne og masseret godt ind. Lad den sidde i 5-10 minutter og skyl derefter ud. Jeg synes virkelig mit hår er blevet blødt og lækkert efter brug + det dufter fantastisk.

Jeg har også prøvet Maria Nilas Styling Spray. Det er en spray som giver let hold. Den modvirker krus og så er den farvebevarende, hvilket vil sige at den beskytter håret+ hårfarven mod UV stråler fra solen og giver samtidig fugt og pleje til håret. Jeg har brugt sprayen som afsluttende finish i mit hår – jeg synes faktisk at den holder friuren ret godt selvom den kun skulle give “let hold” og så bliver håret lidt ekstra skinnende efter brug.

Jeg kan klart anbefale disse to produkter – jeg synes de holder hvad de lover og så er det et kæmpe plus at de er fri for parabener og er veganske. (Modtaget som gave).

RELATEREDE INDLÆG

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Ida

  Jeg kunne selv rigtig godt tænke mig at prøve deres Head & Hair Heal Masque hårkur. Den lyder simplethen så god!
  Og så er jeg også vild med, at deres produkter er uden parabener og er veganske 🙂

  17. april 2017 at 17:56
 • Reply kathrine

  Jeg elsker virkelig bare hendes mærke, havde engang en hårkur som virkelig bare gjorde mine trælse lokker bløde og skønne! <3

  God aften <3
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  17. april 2017 at 18:35
 • Reply Eline Tychsen

  Jeg er også kæmpe fan af Maria Nilas styling spray – den er så mega god!

  17. april 2017 at 20:54
 • Reply Isabella Pernille

  Jeg har faktisk ikke prøvet nogle produkter derfra endnu, men jeg overvejer at købe en hårkur derfra, når jeg løber tør 😀

  19. april 2017 at 09:45
  • Reply Stine Ebbesen Dahl

   Jeg kan i hvert fald anbefale denne – super god.
   Jeg køber den igen når jeg løber tør 🙂

   20. april 2017 at 09:31
 • Reply Liselotte / Everyday Couture

  Jeg er også glad for Maria Nila. 😀
  Må prøve den fine hårkur du har valgt at teste.

  20. april 2017 at 09:21
 • Leave a Reply