Follow:
TV, FILM & MUSIK

FILM JEG HAR SET PÅ NETFLIX #5

DRENGEN I DEN STRIBEDE PYJAMAS 

Denne film handler om den lille dreng Bruno og hans familie, som flytter til Polen, da hans far får et job som kommandat i en koncentrationslejr. Bruno tror at det er en gård med en masse børn der render rundt i stribet pyjamas.Han bliver ven med den jødiske dreng Schmul, som bor i lejren og Bruno aner ikke hvad der i virkeligheden foregår bag pigtrådhegnet. Man følger deres venskab på godt og ondt.
Vær forberedt på at du kommer til at stortude til filmen – jeg hulkede som et lille barn i slutningen. Det er en meget god og rørende film. Jeg giver den 5 ud af 5 stjerner.

MAGISKE ELLA

En rigtig fin historie om den lille baby, Ella, som får kastet en forbandelse over sig som baby. Forbandelsen er et hun vil være lydig og altid gøre som hun få besked på. Hendes mor dør og hendes far finder så en ny kone, som er den onde stedmor, der har to onde døtre. Ella vil gerne have ophævet forbandelsen og drager derfor ud  i verden. Hun møder undervejs en prins og forelsker sig. Der sker en masse ting på rejsen og så kan I jo selv gætte hvad eventyret ender med ;–) En rigtig sød film – jeg giver den 4 stjerner ud af 5.

DET REGNER MED FRIKADELLER

Jeg så filmen for første gang da den gik i biografen for mange år siden og har siden da set den nogle gange. Her den anden dag genså jeg den igen – for det er altså en rigtig god film! Den handler om Flint Lockwood, som opfinder en masse ting og en dag opfinder og bygger han en maskine, som omdanner vand til mad og det begynder så at “regne med mad”. Det bliver hurtigt en turistattraktion og folk strømmer til, men en dag går det helt galt, da maskinen går amok……. En super god animationfilm som jeg selvfølgelig giver 5 ud af 5 stjerner.

RELATEREDE INDLÆG

Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply Aarhuspigen

  Dem har jeg ikke set, men det lyder som gode film 🙂 Jeg vil anbefale filmen Frances Ha. Så den igår, den er rigtig god på den der lidt “Girls”-agtige måde – ved ikke om du har set serien Girls 😉

  2. december 2015 at 17:01
  • Reply Stine Ebbesen Dahl

   Det er det bestemt også 🙂 Hæhæ, jeg hader Girls, men kunne være skulle se den film du nævner 🙂

   2. december 2015 at 17:04
 • Reply Sanne

  Nu skal jeg altså snart have set drengen i den stribede pyjamas! Den går ikke længere.

  2. december 2015 at 17:39
 • Reply Karina

  Dregen i den stribede pyjamas er rigtig god. Jeg så den faktisk for et par år siden da jeg var ude og rejse med mine forældre som på daværende tidspunkt havde et rejseselskab. Vi skulle besøge Auschwitz på vores tur og filmen var bare så rørende.. Jeg sad også og græd sammen med 50 andre i bussen, puha…

  2. december 2015 at 17:52
  • Reply Stine Ebbesen Dahl

   Ja, det er virkelig en rørende film.

   Puha, det kan jeg godt forstå 🙁

   2. december 2015 at 17:54
 • Reply Amalie Fernande

  Tror jeg må prøve at se den første, jeg kan klart anbefale at du bl.a. prøver at se “the book theif”, den er lidt samme genre lyder det til – der skal du nok også have en pakke Kleenex klar! 😉

  http://www.amaliefernande.dk

  2. december 2015 at 19:18
 • Reply Isabella Pernille

  Jeg har ikke set nogen af dem, men jeg vil rigtig gerne se Drengen i den stibede pyjamas. Den har jeg hørt meget om, så den skal jeg helt sikkert have set! 😀

  3. december 2015 at 05:38
 • Reply Eline Tychsen

  Årh drengen i stribede pyjamas – den er så god og så sørgelig. Stor tudet til den!

  3. december 2015 at 07:24
 • Reply BY STERUP

  Har kun set den første,
  den er tilgengæld virkelig god !

  // http://www.bysterup.dk

  3. december 2015 at 09:13
 • Reply Mille

  Har set drengen i den stribede pyjamas, og jeg synes at den er meget barsk og uhyggelig fordi den er baseret på virkelige hændelser. Men en super god film!

  24. juni 2016 at 14:45
 • Leave a Reply