Follow:
TV, FILM & MUSIK

FILM JEG HAR SET PÅ NETFLIX #2

THE HILLS HAVE EYES 1 

En super god gyserfilm, som handler om en familie der er på vej på ferie, de skal tanke undervejs og tankpasseren siger de kan komme hurtigere frem hvis de skyder genvej gennem bjergenen, så det gør de. En rigtig dum idé, for i bjergene bor nogle mutant agtigtige mennesker der ikke er så rare, mere siger jeg ikke. Filmen er spændende og man får et par chok undervejs. 5 ud af 5 stjerner.

NEVER BACK DOWN 

Denne film har jeg set to gange (med tvang fra B begge gange, fordi han huskede den bedre hver gang, ha ha). Det er en okay film hvis man ikke lige har andet og give sig til, jeg tror jeg ville have været mere fan af den som teenager, da det er “ungdoms film”. Den handler om den unge Jake der godt kan lide at slås. Han flytter til en ny by og en ny skole. Der er en “fight club” som han bliver en del af. Der er noget med en ond rival og en pige de begge kæmper om. Resten må I selv se. Jeg giver den 3 ud af 5 stjerner.

ZOMBIELAND

Zombieland handler om en ung fyr der leder efter sine forældre, efter at Amerika er blevet overtaget af zombier og der er få mennesker tilbage. Undervejs møder han Talahasee og de beslutter at kører sammen. De møder senere to unge piger, som de rejser sammen med. Der er en masse humor i filmen og den er ganske udemærket, der kunne dog godt have været flere zombier med, hvis man spørger mig – derfor 4 ud af 5 stjerner.

GONE BABY GONE

Denne film er meget mystisk, både handlingen og opbygningen. Den handler om en 4-årig piges forsvinden og de to privatdetektiver Patrick og Angela arbejder på sagen. Sagen opklares ret hurtigt hvilket jeg blev ret forvirret over + sagen er slet ikke som man regner med. En anderledes film, som man skal tænke lidt til. Jeg giver den 3 ud af 5 stjerner.

RELATEREDE INDLÆG

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Louise

  Jeg så Gone Baby Gone for noget tid siden og synes faktisk den var rigtig god, men det tog lige noget tid at vænne sig til sproget 🙂

  7. august 2015 at 10:55
 • Reply Isabella Kristensen

  Jeg har faktisk ikke set nogen af filmene og jeg har vist heller ikke hørt om dem før.
  Men fedt med lidt inspiration. Jeg har altid så svært ved at vælge film, når jeg endelig beslutter mig for at se en på Netflix! 😀

  7. august 2015 at 14:09
  • Reply Stine Ebbesen Dahl

   Jeg har os altid problemer med at finde noget jeg vil se, så prøver bare lidt forskelligt 😀

   7. august 2015 at 16:15
 • Reply Blue Ducklings

  De skal da ses, har desværre ikke set nogle af dem, men har tidligere hørt om Gone Baby Gone 🙂

  Knus http://www.blueducklings.wordpress.com

  7. august 2015 at 14:59
 • Reply Karina

  Gone baby gone vil jeg rigtig gerne se 😉 God weekend <3

  7. august 2015 at 19:35
 • Reply Fanny

  God liste. The Hills Have Eyes er min absolut yndlingsfilm! 😀

  8. august 2015 at 07:48
 • Leave a Reply